+ OTA

 

 
   

Ένωση Αγρινίου
Ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών

Η Ένωση Αγρινίου, με παρουσία σχεδόν ενός αιώνα στην ευρύτερη περιοχή δράσης της, έχει ήδη εξελιχθεί στον σημαντικότερο, αν όχι τον μοναδικό πυλώνα της τοπικής αγροτικής οικονομίας. Είναι ο πραγματικά, μεγάλος σύμμαχος των αγροτών, ιδιότητα που οι ίδιοι οι αγρότες αναγνωρίζουν, αφού για κάθε τους ανάγκη στην Ένωση Αγρινίου απευθύνονται. Έχοντας στο δυναμικό της εργοστάσια που δραστηριοποιούνται στην επεξεργασία  των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων της περιοχής και υποκαταστήματα έτσι κατανεμημένα ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των μελών της, έχει τη δυνατότητα παρέμβασης στη διαμόρφωση των τιμών της αγοράς και συμβάλλει μέσω του ανταγωνισμού στην επίτευξη υψηλότερης οικονομικής προσόδου για τους παραγωγούς.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.e-ea.gr


Η ιστορία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου έχει βαθιές ρίζες και ξεκινάει από τον προηγούμενο αιώνα. Ιδρύθηκε το 1916 και είναι ένας από τους πρώτους συνεταιρισμούς της χώρας. (το 1915 ψηφίστηκε ο Νόμος περί Συνεταιρισμών)

Στις 27 Οκτωβρίου 1916, 199 Ζαγοριανοί ίδρυσαν το Συνεταιρισμό, με την επωνυμία «Συνεταιρισμός Πωλήσεων Γεωργικών Προϊόντων Ζαγοράς», καλλιεργώντας αρχικά πατάτες και φουντούκια.

Η ανοδική πορεία αρχίζει στα μέσα της δεκαετίας του ’60 με την εξάπλωση στην περιοχή της ποικιλίας μήλων Στάρκιν Ντελίσιους που αποδείχτηκε ιδανική για τις κλιματικές και εδαφικές συνθήκες της Ζαγοράς αποδίδοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης. Η αρχή είχε γίνει. Λίγο αργότερα την δεκαετία του ’80 ο Συνεταιρισμός σημειώνει εκρηκτική πορεία που φτάνει μέχρι σήμερα καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το 98% των παραγωγών.

Το 1985 ο Συνεταιρισμός Ζαγοράς αλλάζει μορφή. Με την έγκριση του νέου καταστατικού αλλάζει επωνυμία και γίνεται ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΠΗΛΙΟΥ με την μορφή που έχει σήμερα, με διακριτικό σήμα και λογότυπο εταιρικής ταυτότητας.


Διαβάστε περισσότερα »


ΑιχμέαςΜε όραμα μας την παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας ο αγροτικός συνεταιρισμός Αιχμέας βρίσκεται κοντά σας από το 2012 προσφέροντας τις οργανωμένες υπηρεσίες του στα 2000 και πλέον μέλη του, στους συνεργάτες του και στην τοπική κοινωνία βοηθώντας την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και αλλά και στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων καλλιέργειας και εμπορίας των αγροτικών προϊόντων της Βοιωτίας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο συνεταιρισμός σήμερα αριθμεί περισσότερα από 200 μέλη και είναι ένα λαμπρό παράδειγμα άριστης συνεργασίας, οργάνωσης και συλλογικής προσπάθειας για ανάπτυξη και βελτίωση των παραγωγικών και εμπορικών διαδικασιών.
Η τεχνογνωσία, η πείρα και η συστηματική προσπάθεια όλων των μελών του αγροτικού συνεταιρισμού Αιχμέα έχουν ως αποτέλεσμα σήμερα ο αγροτικός συνεταιρισμός να αναγνωρίζεται πανελλαδικά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παρέχει στους καταναλωτές, πράγμα που πιστοποιείται και
από τους επίσημους φορείς ISO, TUV.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://aixmeas.gr/


O Αγροτικός Συνεταιρισμός Πέλλας ιδρύθηκε στην Πέλλα, την καρδιά της Μακεδονίας, την πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου , μιας από τις ποιο παραγωγικές περιοχές στην Ελλάδα.

Ο Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1928 με την τότε ονομασία "¨Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών" να αλλαζει σε "Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέλλας" μετά απο την αλλαγή της νομοθεσίας η οποία και έγινε το 2012.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πέλλας περιλαμβάνει τώρα τουλάχιστον 1.000 ενεργά μέλη και διατηρεί μία από τις πρώτες θέσεις των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων στην Ελλάδα .

Σημαντικές λειτουργίες του Συνεταιρισμού είναι η συλλογή , η μεταφορά και η προώθηση πρός τις εγχώριες και ξένες αγορές όλων των αγροτικών προϊόντων της περιοχής .

Ο κύριος ρόλος του Συνεταιρισμού είναι να υποστηρίξει την παραγωγική διαδικασία εξοπλισμένος με το κατάλληλο προσωπικό και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή. Η ευελιξία και η ταχύτητα είναι η κύρια φιλοσοφία και πρακτική του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας.

Διαβάστε περισσότερα »


 Η έδρα της Ένωσης είναι η Δράμα. Το νομικό πλαίσιο λειτουργίας της Ένωσης υπάγεται στις διατάξεις του Ν. 2810/2000 «Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις».
Σκοπός
Σκοπός της Ένωσης είναι ο συντονισμός και η ενίσχυση του έργου των Αγροτικών Συνεταιρισμών, μελών της.
Αποστολή μας η αναζήτηση της ανάπτυξης.
Η Ε.Α.Σ. Ν Δράμας προωθεί κάθε υλικοτεχνική υποδομή και τεχνογνωσία στην ευρύτερη περιοχή του Νομού, με αποκλειστικό στόχο να αναβαθμίσει την κοινωνική και επαγγελματική ζωή των αγροτών. Αποστολή της η πιο άμεση και αποδοτική ανταμοιβή για τους κόπους και τις θυσίες τους.
Η Ε.Α.Σ. Ν Δράμας κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια, να επιδείξει πολλά σημαντικά, μικρά και μεγάλα, επιτεύγματα για την ακριτική αυτή γωνιά της Ελλάδας, στην υπηρεσία του αγρότη και κτηνοτρόφου της Δράμας για την προσαρμογή της παραγωγής του στο σύγχρονο περιβάλλον.
Η Ένωση αναπτύσσει δραστηριότητες για την εκπλήρωση του σκοπού της

Διαβάστε περισσότερα »Η Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ Αγροτικη Εταιρικη Συμπραξη Α.Ε. σας καλοσωριζει στην επισημη ιστοσελιδα της www.easkiatou.gr. Σκοπος της εταιριας μας είναι να ενημερωσουμε και να κατευθυνουμε εγκυρα τους αγροτες – παραγωγους.

Σημερα η Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ Α.Ε.Σ. Α.Ε. διαθετει 5000 χιλιαδες παραγωγους μελη καθως και 3 υποκαταστηματα σε περιοχες διπλα στο Κιατο Κορινθιας. Μια περιοχη οπου φημιζεται για την καλλιεργεια ελιας, σταφυλιου και κυριως της διασημης Κορινθιακης σταφιδας.

Με την καινουρια ιστοσελιδα μας θα προσπαθησουμε να αναδειξουμε, οχι μονο τις επιχειρηματικες μας δραστηριοτητες αλλα και τον τοπο μας και τις δυνατοτητες του.

Διαβάστε περισσότερα


 

 

 

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής είναι δευτεροβάθμια συνεταιριστική οργάνωση.

Ιδρύθηκε το 1928 και έχει στο δυναμικό της 59 συνεταιρισμούς με 7.500 φυσικά μέλη. 

Η έδρα της βρίσκεται 60 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής σε ιδιόκτητα γραφεία στο εμπορικό κέντρο Ένωσης.

Τον Μάρτιο του 2012 βάσει του Νόμου 4015/2011 περι Συνεταιρισμών η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής μετατράπηκε σε Αγροτικό Συνεταιρισμό με διακριτικό τίτλο «Ένωση». 

Πλέον έχει στο δυναμικό της πάνω από 400 φυσικά μέλη.

Διαβάστε περισσότερα


 

  Διαβάστε περισσότερα

 

βρείτε μας στο facebook


 

Αγροτικός Συνεταιρισμός Καινοuργίου Αιτωλοακαρνανίας

περισσότερα

 

 

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

περισσότερα


ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ
Η καλλιέργεια της αμπέλου στην Ήπειρο και ιδιαίτερα στην Ζίτσα είναι πολύ παλιά, οι οίνοι της ήταν ονομαστοί όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά και πέρα από αυτή. Οι πρώτες προσπάθειες για την ίδρυση Οινοποιείου στην περιοχή της Ζίτσας ξεκίνησαν το 1939, όμως ο πόλεμος και η κατοχή σταμάτησαν τα σχέδια. Τελικά το 1954 οι αμπελουργοί της περιοχής ίδρυσαν τον πρώτο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό με μικρές εγκαταστάσεις. Το 1974 ξεκίνησε να λειτουργεί το σύγχρονο Οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων. Το πρώτο συνεταιριστικό οργανωμένο οινοποιείο στη Β.Δ. Ελλάδα, ενώ ήδη από το 1972 οι οίνοι της ζώνης Ζίτσας αναγνωρίζονται και νομοθετικά ως ΟΠΑΠ. Το οινοποιείο Ζίτσας διανύει μία λαμπρή πορεία και ταυτόχρονα κάνει γνωστό το Ζιτσιώτικο κρασί με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που του προσδίνει η σπάνια ποικιλία Ντεμπίνα στην ελληνική αγορά αλλά και στις αγορές του εξωτερικού.Τον Ιούνιο του 2006 το Οινοποιείο Ζίτσας κάνει το επόμενο αποφασιστικό βήμα, αποσπάτε από την ΕΑΣ Ιωαννίνων και δημιουργείται η ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.Η ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ ανταποκρινόμενη στις νέες απαιτήσεις της αγοράς, αναδιοργανώνεται και θέτει νέους στόχους. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του οινοποιείου, με αποτέλεσμα να κατατάσσετε στις πλέον σύγχρονες μονάδες του κλάδου.


Διαβάστε περισσότερα »

Η ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΣΤΕΒΙΑ ΕΛΛΑΣ πραγματοποιήθηκε το 2012. Η έδρα του Συνεταιρισμού βρίσκεται στην πόλη της Λαμίας, ενώ τα μέλη δραστηριοποιούνται στην Στερεά Ελλάδα (κυρίως Νομός Φθιώτιδας) καθώς και σε νομούς της Θεσσαλίας. Εγγεγραμμένοι στο μητρώο μέχρι στιγμής είναι 135 μέλη – στεβιοκαλλιεργητές. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία στις 2 Δεκεμβρίου, ψηφίστηκε το καταστατικό που συντάχθηκε από το Νόμο 4015/2011 που αφορά τους συνεταιρισμούς στην Ελληνική Επικράτεια και εκλέχθηκε η διοικούσα επιτροπή.

Διαβάστε περισσότερα


citrusculture

Φασόλια Πρεσπών

Τα φασόλια Πρεσπών αποτελούν παραδοσιακό προϊόν της περιοχής. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικά, ενώ ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους που οφείλεται στον τόπο αλλά και στον τρόπο παραγωγής τους. Έχουν χαρακτηριστεί ως Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης(Π.Γ.Ε). Επιπλέον, η καλλιέργεια των φασολιών των Πρεσπών έχει ενταχθεί στο Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Με το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης τα φασόλια Πρεσπών καλλιεργούνται ακολουθώντας ένα σύστημα σύγχρονης γεωργικής πρακτικής με σεβασμό στο περιβάλλον έτσι ώστε να παράγονται προϊόντα ποιοτικά και ασφαλή, τόσο για το περιβάλλον όσο και για τους παραγωγούς και τους καταναλωτές των φασολιών Πρεσπών.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου – Ναυπακτίας

Η Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου – Ναυπακτίας ιδρύθηκε το 1938 στην ιστορική περιοχή του Μεσολογγίου, το τόπο που ο μεγάλος ρομαντικός ποιητής Λόρδος Βύρωνας έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του.
Η εταιρία μας αποτελεί leader της ευρύτερης περιοχής στο τομέα των Τροφίμων και της Γεωργίας.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των παραγωγών της περιοχής μας προσφέροντας στα προϊόντα τους υπεραξία αλλά και η προσφορά στον καταναλωτή αγνών και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων. Σε αυτά τα πλαίσια συμμετέχουμε σε σειρά κοινοτικών προγραμμάτων που εστιάζουν στην βελτιστοποίηση της παραγωγής και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.
Τα προϊόντα μας παράγονται αποκλειστικά στην «Αιτωλική Γη» και φέρουν τον ομώνυμο διακριτικό τίτλο ο οποίος επιδιώκουμε σύντομα να αποτελεί συνώνυμο των αγνών προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.easmn.gr

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

 

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ
Ζωοτροφές - Ισορροπιστές - Πρώτες Ύλες Ζωοτροφών

 

Διαβάστε περισσότερα

 

Η ΕΑΣ Ηλείας Ολυμπίας την 23/12/2013 με την Απόφαση 342632/3882 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4015/2011, μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΗΛΕΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και διακριτικό τίτλο ΕΝ. ΣΥ. ΗΛΕΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΕΣ.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας ιδρύθηκε το 1924.
Η διοικητική της ανάπτυξη επεκτείνεται στο 60% του Νομού Ηλείας και συγκεκριμένα στο νοτιοανατολικό τμήμα του και η έδρα της βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Νομού, τον Πύργο.

Διαβάστε περισσότερα »Ήταν Οκτώβριος του 1952, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, όταν οι ντόπιοι μελισσοκόμοι της Νικήτης συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τη δημιουργία συνεταιρισμού, ο οποίος θα διασφάλιζε τα συμφέροντά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Οι πρωτεργάτες του συνεταιρισμού αυτό που έκαναν αρχικά, ήταν να εδραιώσουν και βελτιώσουν την παραγωγή μελιού, μέσω της αλλαγής της μελισσοκομικής εκμετάλλευσης από τα παραδοσιακά κοφίνια σε σύγχρονη εκμετάλλευση με κυψέλες τύπου Lagstroth. Στη συνέχεια η συνεργασία με εμπόρους της εποχής επέτρεψε στους μελισσοκόμους να έχουν μια σταθερή οικονομική βάση, η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη του επαγγέλματος του μελισσοκόμου. Στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και την Εμφύλια Καταστροφή, η μέλισσα, με την εργατικότητά της και την απόδοσή της, έβγαλε την περιοχή από το τέλμα της ανέχειας. Πευκόμελο

Οι γνώσεις που προϋπήρχαν από την πατροπαράδοτη ενασχόληση των Νικητιανών με τα κοφίνια, βρήκαν πρόσφορο έδαφος στη δίψα για εργασία και δημιουργία στους τότε μελισσοκόμους και αποτέλεσαν το ιδανικό μείγμα ώστε να δημιουργηθεί ο Αγροτικός μελισσοκομικός συνεταιρισμός της Νικήτης και το παγκοσμίως βραβευμένο προϊόν του, «Ελληνικό μέλι ΣΙΘΩΝ».

Διαβάστε περισσότερα στο:http://honeysithon.gr/

 

 

 

 

 

 

Ο Αν. Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Θ. Κουτσουπιάς για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!!!

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

 

 

 
Θωμάς Κουτσουπιάς: Έτσι υπονομεύουν την Αιτωλοακαρνανία και την παραγωγή

Με αφορμή την όλως αρνητική για την Αιτωλοακαρνανία εξέλιξη της παραπομπής στο άγνωστο μέλλον της δημιουργίας Κέντρου Γεωργικής Έρευνας στο Αγρίνιο, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι η Αιτωλοακαρνανία, αντί της ισότιμης μεταχείρισης, απολαμβάνει συμπεριφορές …παρείσακτου φτωχού συγγενή. Και δυστυχέστερα, οι συμπεριφορές αυτές προέρχονται από τους έχοντες τη θεσμική ευθύνη να εργαστούν για την άρση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων και την υλοποίηση των όσων οι ίδιοι έχουν με έμφαση υποσχεθεί.

Διαβάστε περισσότερα »
 
ΠΑΣΕΓΕΣ: Η κατάργηση του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημαίνει κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής


Την κατηγορηματική αντίθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ στην κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας κ. Τζανέτος Καραμίχας προς την Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, καθώς κάτι τέτοιο θα συμβάλλει στην κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής και τη μείωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας μια που η ενέργεια συμμετέχει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στο συνολικό κόστος παραγωγής.
Επιπλέον, όπως συμπλήρωσε ο κ. Καραμίχας, μια τέτοια ενέργεια, σε συνδυασμό με όσα θα ακολουθήσουν με το φορολογικό – ασφαλιστικό των αγροτών καθιστούν την άσκηση γεωργικής δραστηριότητας απαγορευτική.

Διαβάστε περισσότερα »

 

 

 

 

 

Έπιασε τόπο η παρέμβαση της Ένωσης Αγρινίου για την αδειοδότηση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων

Θετική έκβαση είχε η παρέμβαση της Ένωσης Αγρινίου για το μείζον θέμα της αδειοδότησης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, που επί χρόνια ταλαιπωρεί εκατοντάδες ή και χιλιάδες παραγωγούς σε όλη τη χώρα.
Όπως αναφέρει η Ένωση στη ιστοσελίδα της, έγινε δεκτό το αίτημα παράτασης στην αδειοδότηση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων και πλέον οι προτάσεις της, για την οριστική επίλυση του προβλήματος, βρίσκονται σε ανοιχτή διαβούλευση.

Οι προτάσεις της Ένωσης Αγρινίου

 
περισσότερα

 

Α΄FORUM για την Ανάπτυξη της Λίμνης Τριχωνίδας

 
 

 

 
 

 

Πλαγιές Λευκάδας

2ο χλμ Λευκάδας - Νυδριού
31100 Καλλιγόνι Λευκάδας
Τηλ. & Fax: 2645025330
Κιν.: 6932 398999
e-mail:akavadas@otenet.gr

 

επιγραφές - ψηφιακές εκτυπώσεις

 

 

Πευκόμελο

 

logo gr

 
Πανελλαδική σύσκεψη Αγροτοσυνεταιριστικών Οργανώσεων στην Αθήνα στις 11/8, ενάντια στην γενοκτονία των αγροτών

Σε συνάντηση 60 εκπροσώπων από 27 Αγροτικές και Συνεταιριστικές Οργανώσεις που έγινε στην Ένωση Βόλου, σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου, παρουσία του προέδρου και του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ, μετά από πολύωρη συζήτηση για τα επικείμενα φορολογικά μέτρα, το κοινό συμπέρασμα ομόφωνα είναι ότι οδηγούμαστε σε γενοκτονία των αγροτών.
Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσθηκε ομόφωνα σύσκεψη όλων των Αγροτικών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων της Χώρας στην Αθήνα, την Τρίτη 11 Αυγούστου προκειμένου να χαραχθεί κοινή και συντονισμένη δράση, κοινό συνδικαλιστικό πλαίσιο καθώς επίσης τη σύσταση Εθνικής Συνδικαλιστικής Επιτροπής προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τα δύσκολα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας.